Piroger

Bild

Att ha med mat som man stoppar in i bröd och äter med händerna är riktigt smidigt. Vi gjorde piroger till helgens utflykter både lördag och söndag. På lördag tärnade vi kassler som vi hade som ”huvudingrediens” på söndag tog vi tacoköttfärsen som blev över från söndagsmiddagen. Dessutom stoppade vi förstås i lite annat gott, anpassade lite vuxen och barnsmaker och hade i olika mycket av sallad, majs, ost, creme fraiche, keso, rödlök, etc.

Och vi fick med beröm godkänt av barnen!

Andra varianter på samma tema är tunnbrödwraps, tortillas, etc.

/Jenny

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s